SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

21 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Güneş ve gezegenlerin hareket halinde olduğu Zodyak kuşağı, burçların belirleyicisidir. Burçlar ise insanların doğum tarihine göre karakterini ve günlük yaşamının getirilerini belirleyici niteliktedir. Bu yüzden kişilerin burcunu bilmesi onlara hayatı kolaylaştırıcı ipuçları vermektedir. Bu durumda 21 Mayıs hangi burç olmaktadır? 21 Mayıs doğumluysanız burç yorumunuz nedir? Burcun yükseleni nedir? İşte, tüm detaylar.

|

21 Mayıs, Zodyak sisteminin 2. burcu sınırları içerisinde yer almaktadır. Bu burç kişileri, sıcakkanlı ve yardımseverdir. Onların merhameti babacandır.

21 Mayıs Hangi Burç Oluyor?

21 Mayıs, Boğa burcu tarihleri içerisinde yer alır. Çünkü boğa burcu tarihleri 21 Nisan ve 21 Mayıs'tır. 21 Mayıs doğumlu kişiler boğa burcu olmaktadır.

21 Mayıs Boğa Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burç, kişilerin doğum tarihi ve saatine göre belirlenmektedir. 21 Mayıs doğumlu yükselen boğalar, dikkatli kişilerdir. Amaçlarına ulaşmakta sınır tanımazlar. Yükselen boğalar, yalan konuşmaktan da hoşlanmazlar.

Boğa Burcu Yorumu ve Özellikleri

Boğa burcu, sabırlı insanlardır. Buna karşın sinirlenmeleri için onun ailevi konularına değinmek yeterlidir. Çünkü boğa burcu ailesine çok düşkündür. Özellikle annesine bağlı burçların başında gelir. Fazla hareket sevmeyen boğalar, çevreleri tarafından sıkıcı kişiler olarak görülür. Kolay kolay riske girmezler. Garantici bir yapıları vardır. Önlerine gelen hazırdan çok hoşlanırlar. Emek vermeyi sevseler de hayatları boyunca kolay yoldan zengin olmayı isterler ve bunun yöntemini ararlar. En kıskanç burçlardan da biridir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.