SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

22 Ocak Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Burçlar her zaman insanları cezbetmiştir. İnsanlık tarihinde astroloji ve burçlar önemli bir yer işgal ederler. Günümüzde de durum farklı değildir. 22 Ocak hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? İşte sizler için 22 Ocak hangi burçtur, özellikleri nelerdir gibi sorulara cevap olabilecek bilgileri derledik.

|

22 Ocak doğumlu kişilerin burçları hangisidir ve bununla ilgili merak edilenlere cevapları bu yazının konusudur.

22 Ocak Hangi Burç Oluyor?

Astrolojiye göre burçlar 12dir. Bu burçlar belli tarih aralığında doğmuş olmakla hesap edilir. Güneş burcunun saptanmasında doğum tarihini bilmek önemlidir. 22 Ocak tarihinde doğan insanların burcu "Kova Burcu" dur.

22 Ocak Kova Burcu Yükseleni Nedir?

Güneş burcunun aksine ay burçları kişinin doğum saatine göre hesap edilir. Bu nedenle doğum saatini bilmek zorunludur. Yükselen burç değişkenlik gösterir ve doğum saatine göre hesap edilir.

Kova Burcu Yorumu ve Özellikleri

Kova burcu hava grubunda yer alan bir burçtur. Kova burcunun yönetici gezegeni Uranüs olup; taşı ametisttir. Kova burcunun uğurlu sayısı 1 ve 7 olup günü de çarşamba günüdür. Kova burcu insanı neşeli kişiliği ve özgürlüğüne düşkünlüğü ile dikkat çeker. Kova burcunun bazı özellikleri ise şunlardır:

Kova burcu entelektüel ve meraklıdır.

Kova burcu bağımsızlığına düşkün, yeniliklere açık değişkenliği seven bir yapıya sahiptir.

Kova burcu hümanist, dost canlısıdır.

Kova burcu geçmişine düşkün ve vefalı bir insandır.

Kova burcunun olumsuz özellikleri ise sabit fikirliliği, muhalifliği, isyankarlığı ve kendini beğenmişliğidir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.