SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

23 Haziran Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Tarihte olduğu gibi günümüzde de astroloji hep insanların ilgisini cezbetmiştir. Gökyüzü olayları, yıldızlar ve burçlar insanların yakından takip ettiği konular olmuştur. İşte ilgiyle okuyacağınız 23 Haziran hangi burç, yükselen, özellikleri ve çok daha fazlası hakkında bilgileri derledik.

|

23 Haziran hangi burcun günü, nitelikleri, yorumları ve tüm detaylarını bu yazıda bulacaksınız.

23 Haziran Hangi Burç Oluyor?

Astrolojide burçlar 2 temel grupta ele alınır. Sabit burç ya da güneş burcu insanların doğum tarihinde göre belirlenir. 23 Haziran tarihinde doğan insanların burcu "Yengeç Burcu" dur.

23 Haziran Yengeç Burcu Yükseleni Nedir?

Ay burcu ya da yükselen burç ise kişiye özeldir. Çünkü insanların doğum saatinin bilinmesi zorunluluktur. Ancak doğum saati biliniyorsa yükselen burç hesaplanabilir.

Yengeç Burcu Yorumu ve Özellikleri

Yengeç burcunun elementi sudur. Yengeç burcunun yönetici gezegeni ise Ay'dır. Yengeç burcunun niteliği ise öncü oluşudur. Yengeç burcunun şanslı sayıları 3 ve 7 olup şanslı günü de pazartesi günüdür. Yengeç burçları evcimen ve aile hayatına düşkündür. Yengeç burçları keskin ve pratik zekaya sahiptir olayı anında çözümlerler. Yengeç burçlarının temel özellikleri şunlardır:

Yengeç burçlarında yuva sevgisi yoğundur.

Yengeç burçlarında annelik ve babalık duyguları güçlüdür.

Yengeç burçları tutumludur.

Yengeç burçları merhametlidir.

Yengeç burçları beceriklidirler.

Yengeç burçları düş güçleri oldukça yüksektir.

Yengeç burçlarının olumsuz özellikleri ise; aşırı duygusallıkları, kendine acıma eğilimli olmaları, kıskançlıkları, zayıf karakterli olmaları, dağınıklıkları, değişken duyguları, kuşkuculukları.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.