SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

24 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji her dönem insanlığın ilgi odağı olmuştur. Gökyüzü olayları, yıldızlar ve burçlar takip edilmiş ve yüzyıllardır çeşitli medeniyetlerde hatırı sayılır külliyatlar oluşmuştur. İşte 24 Ağustos hangi burç, yükseleni, özellikleri, yorumları ve çok daha fazlasını sizler için derledik.

|

24 Ağustos hangi burcun günü, nitelikleri, yorumu ve tüm detayları bu yazıda bulacaksınız.

24 Ağustos Hangi Burç Oluyor?

Astrolojide burçlar 2 grupta ele alınır. Sabit burç diğer adı ile güneş burcu insanların doğum tarihine göre belirlenir. Bu durumda 24 Ağustos tarihinde doğmuş olanların güneş burcu "Başak Burcu" dur.

24 Ağustos Başak Burcu Yükseleni Nedir?

Astrolojide ikinci grup burçlar ay burçları yani yükselen burçlardır. Herkesin yükselen burcu özeldir. Çünkü yükselen burç insanların doğum saatine göre hesap edilir. Yani bir kimsenin yükselen burcu eğer doğum saati kesin olarak biliniyorsa hesaplanabilir.

Başak Burcu Yorumu ve Özellikleri

Başak burcunun yönetici gezegeni Merkür'dür. Başak burcunun elementi topraktır. Bir toprak grubu burcu olan başak burcunun uğurlu günü çarşambadır. Başak burcunun uğurlu sayısı 6, uğurlu taşı Meryem taşıdır. Başak burcu insanları titizdir, her şeyin yerli yerinde olması onlar için önemlidir. Başak burcu evlilikte anlayışlı ve düşünceli bir eş olur. Başak burcunun temel özellikleri şunlardır:

Başak burçları titiz ve dikkatlidirler.

Başak burçları cana yakın ve alçak gönüllüdürler.

Olumsuz özellikleri ise aşırı titiz ve aşırı tenkitçi olmaları, hastalık hastası olmaları ve aşırı meraklı olmalarıdır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.