SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

24 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji günümüzde koruduğu popülaritesini kadimden beri sürdürmektedir. Tarihte insanlar gökyüzü olaylarını, yıldızları, ayı ve güneşi gözlemlemişler, değerlendirme ve bulgularını kayıt etmişler. Modern Astroloji bu kıymetli kadim bilgileri esas almaktadır. İşte, 24 Ekim hangi burç, yükselen, özellikleri ve çok daha fazlasını sizler için derledik.

|

24 Ekim hangi burcun günü, nitelikleri, yorumu ve konu hakkında tüm detayları bu yazıda bulacaksınız.

24 Ekim Hangi Burç Oluyor?

Astrolojide 2 temel burç grubu vardır. Bunlardan birincisi güneş burcudur. Güneş burcu kişilerin doğum tarihine göre saptanmaktadır. Bu halde 24 Ekim doğumluların güneş burcu "Akrep Burcu"dur.

24 Ekim Akrep Burcu Yükseleni Nedir?

İkinci ana grup olan ay burçları ya da yükselen burçlar ise daha kişiye özeldir. Yükselen burç sadece o kişinin doğum saati bilinmekte ise hesaplanabilir.

Akrep Burcu Yorumu ve Özellikleri

Astrolojide her bir güneş burcunun yönetici gezegeni vardır. Akrep burcunun yönetici gezegeni de Pluto ve Mars gezegenleridir. Akrep burcunun elementi sudur. Akrep burcu sabit burç diye bilinen burçlardandır. Akrep burcu insanlarının uğurlu günleri çarşamba günüdür. Akrep burçlarının renkleri patlıcan moru, şarap rengi ve koyu kırmızıdır. Akrep burçları hırslı, şüpheci ve başarıya odaklı insanlardır. Bu bakış açıları çoğunlukla tüm yaşamlarını belirlemektedir. Akrep burçlarının temel özellikleri şunlardır:

Akrep burçları güçlüdür, kararlı ve çalışkandır.

Akrep burçları anlayışlı, sezgileri güçlü, sırdaştırlar.

Akrep burçlarının olumsuz özellikleri ise; dik kafalı olmaları, alınganlıkları, ben merkezci ve ihtiraslı olmalarıdır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.