SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

25 Haziran 2021 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları

Hassasiyetler ön planda! 25 Haziran 2021 Cuma burç yorumuna göre bugün neler yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugünlerde özellikle aile ve ilişkiler cephesinde daha gerçekçi olmayı gerektiren bir hava var. Başkalarından beklentilerimizi gözden geçirdiğimiz günlerdeyiz. Aynı zamanda güvenlik konuları, dış etkenler de bizi daha sıkıntılı kılıyor olabilir. Olayların pratik ve somut yönleri ile daha fazla ilgilenmek özellikle sabah saatlerinde daha hızlı sonuçlar getirebilir.

Nelerden kaçınmalı? Bizi daha depresif ve şikayetçi kılan bir atmosfer söz konusu. Günün büyük bir bölümünde koşulları yönetmek pek elimizde olmayabilir. Karşılıklı konular, ilişkiler ve uzlaşı gerektiren durumlar dikkat çekiyor. Bugün Neptün de geri harekete dönerken, belirli hayal kırıklıkları ya da net olmayan durumlar, kolektif temalar dikkat çekebilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 5/Tavşan    Düşüncelerimizi kontrol edebilirsek çok daha başarılı olabiliriz.   Güneş enerjisini getiren Tavşan aynı anda birden fazla iş yapabilmeyi ve üretkenliği temsil eder. Zihinsel açıdan çok canlı bir gündeyiz ancak oradan oraya atlayabiliriz.  İlişkilerimizde daha az önyargılı olmaya gayret etmeliyiz.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.