SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

25 Temmuz 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Kafaca dağınık olabiliriz! 25 Temmuz 2022 Pazartesi burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Haftanın ilk gününde Ay akşam 20:53’e kadar İkizler’de ilerliyor. Bugün sözlerimizle edimlerimiz arasında bazı tutarsızlıklar yaşayabiliriz. İkizler burcundaki Ay çok sayıda olasılık yaratıyor ve çoğu zamanda kafamızı karıştırıyor. Özellikle öğle saatlerinde hayallere çok açığız ve yanlış beklentiler, değerlendirmeler içine girebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Bugün iletişimde, görüşmelerimizde, ticari konularda daha uyanık davranalım. Verilen sözlerin işe yaramaması söz konusu olabilir. Bugün biraz müsrif de davranabiliriz. Arkadaşlıklara, güzel şeylere de vurgu var. Akşam saatlerinde sezgilerimizden daha çok yararlanabilir ve duygularımızı daha çok paylaşmak isteyebiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 10/Gece    İsteklerimiz yönünde daha net olalım. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Gece günündeyiz. Kendi iç dünyamıza, sezgilerimize kulak vermek durumundayız. Bugün düşüncelerimizde daha esnek olmaya özen gösterelim. Aşırı önyargılar ilişkilerimize ve hedeflerimize engeller çıkartabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.