SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

25 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji kişilerin karakteri, duygu ve düşünceleri, hayalleri ve hatta fiziksel özellikleri ile ilgili fikir vermektedir. Günümüzde olduğu gibi geçmiş dönemlerde de astroloji hep gündemde olmuştur. İşte, 25 Temmuz hangi burç, yükseleni, özellikleri ve detayları derledik.

|

25 Temmuz hangi burcun günüdür, nitelikleri, özellikleri, yorumu ve tüm ayrıntıları bu yazımızda bulacaksınız.

25 Temmuz Hangi Burç Oluyor?

Astrolojiye göre insanlar 12 burçtan birisinin özelliklerini taşımaktadırlar. 12 Güneş burcundan birisi de Aslan burcudur. Güneş burçları kişilerin doğum tarihi baz alınarak saptanmaktadır. 25 Temmuz tarihinde dünyaya gelenlerin güneş burcu bu durumda "Aslan Burcu" olacaktır.

25 Temmuz Aslan Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burç ise biraz farklıdır. Ay burcu olarak da bilinen yükselen burcun tespiti biraz daha zordur. İnsanların yükselen burcu doğum saatine göre hesap edilmektedir. Bu nedenle bir insanın yükselen burç ancak doğum saati kesin olarak biliniyorsa hesaplanabilir.

Aslan Burcu Yorumu ve Özellikleri

Her burcun bir yönetici gezegeni vardır. Aslan burcunun yönetici gezegeni ise Güneş'tir. Aslan burcunun uğurlu sayısı 5, uğurlu günü pazar, uğurlu taşı da elmastır. Kıymetli madeni de altındır. Aslan burçları gezmeyi, eğlenmeyi ve sosyal aktivitede bulunmayı severler. Aslan burcunun ana özellikleri şunlardır:

Aslan burçları cömerttir.

Aslan burçları açık zihinlidir.

Aslan burçları yaratıcıdır.

Aslan burçları iyi organize olabilirler.

Aslan burçlarının olumsuz özellikleri ise sabit fikirlilikleri, züppelikleri ve kendini beğenmişlikleridir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.