SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

26 Mart Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji, göksel cisimler, astronomik fenomenler her daim insanoğlunun ilgisini cezbetmiştir. Çünkü astrolojinin insanın kişiliği, karakteri ve kaderi üzerinde etkisi olduğuna inanılır. 26 Mart hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm detayları ayrıntıları ile derledik.

|

26 Mart tarihinde doğan kişiler genellikle koç burcu olabilirler. Koç burcu olan kişiler doğum saatlerini de öğrendiklerinde yükselen burçlarının ne olduğuna bakabilirler.

26 Mart Hangi Burç Oluyor?

Astrolojiye göre 12 güneş burcu mevcuttur. Burçlar insanların temel karakterlerini, nelerden hoşlandıklarını ve daha pek çok konuda bilgi sunarlar. Güneş burçlarının belirlenmesi kişilerin doğum tarihlerine göre olmaktadır. 26 Mart tarihinde doğmuş olanların burcu ise "Koç Burcu" dur.

26 Mart Koç Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burç ise kişiye özel olarak hesaplanır. Bunun için de o kişinin doğum saatinin tam olarak bilinmesi zorunludur. Çünkü yükselen burç kişinin doğum saatine göre hesaplanır.

Koç Burcu Yorumu ve Özellikleri

Koç burcunun yönetici gezegeni Mars'tır. Koç burcunun niteliği öncü olmasıdır ve grubu da ateştir. Koç burcunun şanslı günü salı olup şanslı sayıları ise 1 ve 9'dur. Sosyal aktivitelerde bulunmayı seven koç burcu duygusal yapısı itibariyle oldukça hassastır. Koç burcunun temel özellikleri şöyledir:
Koç burcu özgüveni yüksek ve öncü bir yapıdadır.
Koç burcu macera ruhludur.
Koç burcu insanı insanları yönlendirmeyi sever ve yapar.
Koç burcunun liderlik vasfı vardır.
Koç burcunun olumsuz özellikleri ise dik başlılığı, ani çıkışları, sabırsızlığı, saldırgan yapısı, alaycılığı ve kolaylıkla alınan kararları yıkması ve isyankarlığıdır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.