SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

26 Nisan 2021 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Karşılıklı konuları çözmeliyiz! 26 Nisan 2021 Pazartesi burç yorumuna göre bugün neler yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Ay yanan yolda ilerlerken karşılıklı konular ve beklentiler olası çözümleri yakından ilgilendirebilir. Ortaklaşa konularda yüzleşmelere hazır olmak gerekiyor. Tek başına halledemediğimiz durumlar var. Öğle sonrasında daha fazla anlayış ve destek bulabiliriz. Bu saatlerde başkalarının düşüncelerinden yararlanabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Tek başına hareket edemediğimiz durumlar yüzünden tartışmalara açığız ve bu durum öfkenin öne çıkmasına neden olabilir. Biraz daha sakin düşünelim. Bugünlerde önemli değerlendirmeler yapacağız. Eğer koşullar istediğimiz yönde ilerlemez ise, bu kez daha büyük değişiklikler yapabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 10/Tavşan    Bolluk enerjisini işbirliği ile arttıralım. Tavşan aynı anda birden fazla iş yapabilmeyi ve üretkenliği temsil eder. Zihinsel açıdan çok canlı bir gündeyiz ancak oradan oraya atlayabiliriz.  Arkadaşlıklar geliştirmek için uygun bir gündeyiz.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.