SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

26 Temmuz 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Duygusal arınma içindeyiz! 26 Temmuz 2022 Salı burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? İyice küçülmekte olan Ay bugünlerde tamamlanan, sonlanan koşullar olduğunu anlatıyor. Bu konular ailemiz ile, sevdiklerimiz ile ilgili olabilir. Nostaljik duygular içinde olabiliriz. Ayrıca bugünlerde arınmak, temizlenmek ve şifa aramak için de çaba gösterebiliriz. Gizli durumlar gündeme gelirken, daha çok empati kurabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Bugün Ay özellikle öğle sonrasında daha fazla destek buluyor. Ay’ın Yengeç burcunda Venüs ile yan yana gelmesi bir araya gelmeyi ve ailevi konuları, eve yönelik uğraşıları desteklemekte. Duygusal ihtiyaçlarımıza zaman ayırabiliriz. Ancak inatçılık ve kişisel çatışmalar bizi bir ölçüde huzursuz da edebilir. Kazalara dikkat edelim.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 11/Mısır  Yeni ayarlar, dengeler gündeme gelebilir. Tzolkin’e göre bugün Mısır ya da Tohum günündeyiz. Canlı, yaratıcı ve verimli olabileceğimiz bir gündeyiz. Yeni anlaşmalar ve ilişkiler kurabiliriz. Özellikle ilişkiler ve beraberlikler oldukça harekete geçirici olabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.