SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

27 Aralık 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Sezgilerimiz daha güçlü ! 27 Aralık 2022 Salı burç yorumu

|

Bugün ne yapılabilir? Sabah 10:33’e kadar boşlukta kalan Ay günün erken saatlerinde bazı beklemelerin, yavaşlamaların olabileceğini göstermekte. Ancak bu saatten sonra olayların psikolojik yönüne ve sezgilerimize daha çok yer vereceğimiz koşullar var. Bugün iyi niyet özel bir önem taşıyor. Başkalarını anlamak, fedakarlık göstermek yönünde hareket edebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Ay Balık burcunda iken hayal gücümüzü kullanabileceğimiz yaratıcı uğraşlar, ilginç duygu ve düşünceler içinde olabiliriz. Bizi kurban edebilecek durumlara dikkat etmeye çalışalım. Günün geç saatlerinde ışıklar arasındaki uyum kendi iç sesimizi daha iyi duyabileceğimize ve duygusal açıdan daha olgun bir tavır izleyebileceğimize işaret ediyor. Duygularımızı daha somut hale getirebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.