SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

28 Eylül 2021 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Esnek kalınmalı! 28 Eylül 2021 Salı burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Ay sabah 7:18’den, 16:34’e kadar İkizler burcunda boşlukta ilerliyor. Merkür de gerilemeye başladı. Böyle zamanlarda kafamıza çok ilginç fikirler, planlar gelebilir. Ancak çoğu zaman bu fikirleri takip etmek pek mümkün olmayabilir. Bugün daha önemsiz, günlük işlere zaman ayırmak, eksiklerimizi toparlamak için daha uygun olabilir.

Nelerden kaçınmalı? Gün içinde duygusal bir boşlukta kalınabilir. Verilen kararlara inanmak ve takip etmek pek kolay olmayabilir. Girişimlerimizde dağılabiliriz. Ancak saat 16:34’ten sonra daha çok gevşemek, kendi dünya dünyamıza dönmek için uygun fırsatlar var. Akşam saatlerinde sevdiklerimizde daha kolay yakınlaşabileceğimiz imkanlar bulabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/Gece  Eksikler tamamlanabilir. Maya takvimine göre bugün Gece, ya da Karanlık günündeyiz. Bu gün burcu duygusal güvenliğimize ait konuların, psikolojik temaların ağır basabileceğini anlatmakta. Derinliklere yönelme eğilimindeyiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.