SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

28 Nisan 2021 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları

Dolunayın enerjisi devam ediyor! 28 Nisan 2021 Çarşamba burç yorumuna göre bugün neler yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Akrep burcundaki dolunay hayatımıza ani değişiklikler ve var olanı yenileme isteği getiriyor. Duygusal alanda kendimizi sarsılmış ya da bazı şeyleri kaybetmiş hissedebiliriz. Bu durum genellikle ailevi alanda ve ilişkilerimizde dönüştürülmesi gereken durumların olduğunu gösteriyor. Böyle kritik zamanlarda karşılıklı konularda daha esnek olmaya çalışmalıyız.

Nelerden kaçınmalı? Öğle saatlerinde Jüpiter’in sunduğu iyimserliği ve daha fazla şey yapma heyecanını duyabiliriz. Bu saatleri daha verimli değerlendirmeye bakalım. Ay saat 18:42’den sonra Yay burcuna ilerleyerek daha özgür ve harekete açık bir atmosfer getirmekte. Günün geç saatlerinde kendimizi hareket halinde bulabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 12/Köpek   Önemli adımlar gündeme gelebilir. Bugün Mayalara göre güven vericiliği ve bağlılığı anlatan köpek günündeyiz. Sevdiklerimizle bir arada olmak, ailevi konularla ilgilenmek ya da yakın arkadaşlarımızla beraber olmak için uyumlu bir gün. Başkalarından yapıcı danışmanlık alabiliriz. 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.