SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

28 Ocak 2021 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

Zor bir dolunay! 28 Ocak 2021 Perşembe burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı? Astrolog Hakan Kırkoğlu yorumluyor.

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Ay Aslan’a ilerledi ve günün geç saatlerinde dolunay gerçekleşecek. Ay’ın sert açılar altında kalması özellikle sevgi ilişkilerine ve mutluluğumuza bazı testler, değerlendirmeler getirmekte. Dolunaylar değerlendirme ve muhasebe yapma zamanlarıdır. Bugün duygusal önem verdiğimiz konularda zorlanabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Aşırı gurur yaptığımız ya da duygusal açıdan inatçılık ettiğimiz durumlara dikkat edelim. Kişisel çatışmalara girmemeye çalışalım. Kimi zaman gereksiz bir cömertlik ya da harcamalar da bizi zor duruma düşürebilir. Günün geç saatlerinde abartılar da çok yüksek. Bu saatlerde biraz daha akılcı olmak, öfke ile hareket etmemek yerinde olacak.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/Yönetici    Sezgilerimizi daha iyi kullanmaya bakalım. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Yönetici günündeyiz. İdealize ettiğimiz konular öne çıkarken, bağımsız hareket etmek arzusu önem kazanmakta. Kendimizle ilgili yüksek beklentiler ve önemli sonuçlar, değerlendirmeler içindeyiz.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.