SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

29 Nisan 2021 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

29 Nisan 2021 Perşembe burç yorumuna göre bugün neler yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Ay bugün Yay burcunda ilerlerken kendimizi yeni imkanların içinde bulabiliriz. Hareket ve heyecan arzusu vurgulanıyor. Duygularımızı ifade etme ve risk alma konusunda oldukça istekliyiz. Belirli bir inanç ve görüş doğrultusunda belki fazla abartılı da olabiliriz. Diğer yandan bazı görüş farklılıkları ya da kendi içimizde yaşadığımız ikilemler şaşırtıcı olabilir.

Nelerden kaçınmalı? Bugün sezgilerimizden yararlanabiliriz. Ancak düşüncelerimizde arınmaya da ihtiyacımız olabilir. Kafamızı kurcalayan durumlar karşısında önyargılı olmayalım. Ancak düşüncelerimizi yaymak, yeni ya da yabancılarla paylaşmak adına daha çok şey yapabiliriz. Ufuklarımızı genişletebiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/Maymun   Daha fazla şey keşfedebiliriz. Tzolkin’e göre bugün zihinsel açıdan hareketli ve oynak Maymun günündeyiz. Bugün aynı zamanda yeni şeyleri denemek için de güzel fırsatlar bulabiliriz. Yenilik içinde olacağız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.