SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

29 Temmuz 2022 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları

Daha sakin düşünmeliyiz! 29 Temmuz 2022 Cuma burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün kişisel istek ve çabalarımızı en iyi şekilde ortaya koymaya çalışalım. Yeniay enerjisi altında çok daha kararlı, odaklı ve hevesli davranabiliriz. Ancak bugünlerde güvensizlikler, inatlaşmalar da dikkat çekmekte. Dolayısı ile kişisel çatışmalara da girebiliriz. Verilen sözler ve kararlar büyük önem taşımakta.

Nelerden kaçınmalı? Bugün Jüpiter’in de geri harekete dönmesi bir süredir attığımız yeni adımları, girişim ve isteklerimizi gözden geçirme zamanı geldiğini anlatıyor. Ayrıca bugünlerde inanç ve görüşlerimizde daha özenli olmaya bakalım. Abartılı tavırlar, istekler ve iddialarla karşılaşabiliriz. Akşam saatlerinde sakin düşünmenin yollarını aramalıyız.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 1/Geyik Yeni bir döngü açılmakta. Mayalara göre Geyik günündeyiz. Bu gün burcu hassasiyeti, sanatı, işbirliğini ve cömertliği anlatır. Başkalarına hizmet ve yardım edebileceğimiz bir gündeyiz.  Duygusal alanda daha mutlu ve olumlu ilişkiler geliştirebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.