SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

3 aylık gelin evinde öldürüldü

Şiddet Elönü ile 3 ay önce evlendikten sonra Sivas’tan İstanbul’a gelin olarak gelen Songül Elönü, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahsın bıçaklı saldırısı sonucu can verdi.

|

Polis, Elönü’nün üzerindeki altınların kaybolmaması, kapının zorlanmaması ve evde herhangi bir boğuşma izi olmaması nedeniyle katilin tanıdık olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
Elektronik teknisyeni Şiddet Elönü ile 3 ay önce görücü usulüyle evlenen Songül Elönü, Ümraniye Çakmak Altınşehir Mahallesi Dalan Sokak üzerinde bir evde eşi ve eşinin ailesiyle birlikte yaşamaya başladı. Kayınvalide Gülseren Elönü bir komşu ziyareti için öğle saatlerinde evden ayrıldı.
Gülseren Elönü, saat 15.00 sıralarında eve döndüğünde, gelinini kanlar içinde can çekişirken buldu. Kayınvalidenin bağırışları üzerine eve gelen komşuları durumu polise haber verdi. Songül Elönü, olay yerinde can verdi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.