SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

3 Ekim 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Merkür düzeldi! 3 Ekim 2022 Pazartesi burç yorumu

|

Bugün ne yapılabilir? Düzgün hareketine dönen iletişim gezegeni Merkür bugünlerde Güneş’ten önce yükseliyor. Bu konum detaylara daha çok dikkat edebileceğimizi ve hatalarımızı daha iyi düzeltebileceğimizi anlatmakta. Bugünlerde ciddi düşünceler, sorumluluklar dikkat çekmekte. Özellikle hemen öğle sonrasında yaratıcı fikirler geliştirebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? İlk dördün aşamasında daha hazırlıklı ve planlı olmamızı gerektiren koşullar var. Toprak gibi somut konular, ekonomik gerçekler üzerine daha fazla odaklanabiliriz. Bugünlerde yanlış değerlendirmelere dikkat etmek ve verilen sözlerin yerine gelip gelmediğini anlamak faydalı olacak.

Maya takviminde bugün 

Galaktik ton 2/ Süpürge İlişkilere, dengeye önem verelim. Bugün Maya takvimine göre Süpürge günündeyiz.  Kendi kişisel konularımızdan vazgeçmemiz ve fedakarlıkta bulunma zorunluğumuz gerginliklere yol açabilir. Akışta kalabilmeliyiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.