SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

3 Haziran 2021 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

Kafamız karışabilir! 3 Haziran 2021 Perşembe burç yorumuna göre bugün neler yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Özellikle sabah saatlerinde biraz daha dikkatli olmak yararlı olacak. Günün ilk yarısında yapılan hızlı değişiklikler kimi zaman bazı ihmallere de neden olabilir. Hesap, ölçüm ve kesinlik gerektiren işlerde uyanık olmak gerekiyor. Yine de bugün duygusal paylaşımlar, ailevi işler ve kendi özel hayatımızda daha fazla mutluluk ve paylaşım açısından güzel olanaklar sunmakta.

Nelerden kaçınmalı? Venüs ve Jüpiter’in uyumu duygusal zenginlik, merhamet ve yaratıcı uğraşlarla ilgili konulara olumlu bir akış getirmekte. İlişkilerimizi derinleştirebileceğimiz bir gündeyiz. Ancak saat 14:10 ile 20:58 arasında boşlukta kalan Ay bazı dalgalanmalara, belirsizliklere işaret edebilir. Günün geç saatlerinde daha hızlı ve acilen ilgilenmemiz gereken koşullar ve yeni başlangıçlar var.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/Baykuş Hızlanan koşullar var. Mayalara göre ölümü simgeleyen Baykuş günündeyiz. Yenilenme yaşayabileceğimiz bir gündeyiz. Bu gün burcu ciddiyet, kendi çevremizi etkin bir şekilde kontrol etme arzusu ile ilgilidir. Sezgilerimizden yararlanabileceğimiz koşullar var. Ancak otorite ile ilgili konularda daha rahat olmanın yollarını aramalıyız.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.