SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

3 tenor çocuklar için sahnede

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), kuruluşunun 10. yılını kutlamak ve inşaatı devam eden ‘Aile Evi’ projesine kaynak yaratmak amacıyla 1 Kasım pazartesi akşamı Aya İrini Müzesi’nde bir konser düzenliyor.

|

‘Kanserli Çocuklara Umut Konseri’ adını taşıyan etkinlikte şef Naci Özgüç yönetimindeki Maltepe Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın (MBSO) eşlik edeceği üç tenor, Şenol Talınlı, Ayhan Uştuk ve Aykut Çınar sahne alıyor. Programın sunucuları ise İclal Aydın ve Cem Ceminay. Konserin tüm geliri ‘Aile Evi’ kampanyasına bağışlanacak. Geceye Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Hıncal Uluç, Ali Poyrazoğlu, Bennu Yıldırımlar, Doğa Rutkay, Lale Mansur, Halit Kıvanç, Elif Güvendik, GS’lı futbolcular ve TÜRKAN dizisi oyuncuları gibi sanat, spor ve politika dünyasından pek çok ismin de katılması bekleniyor. Gecenin biletleri BİLETİX’ten temin edilebiliyor. Ayrıca tüm operatörlerden 5686’ya boş mesaj atılarak kampanyaya 5 TL’lik destek olunabiliyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.