SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

30 Ağustos 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Tek başına karar vermek zor! 30 Ağustos 2022 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

|

Bugün ne yapılabilir? 

Her ne kadar Ay yeniay aşamasında olsa da bugün başkalarının onayına ve görüşlerine de ihtiyacımız olacak. Gün boyunca uzlaşı ve denge gerektiren konular üzerinde durabiliriz. Daha iyi bir dinleyici olmaya çalışalım. Bugün ilişkilere odaklanmak ve yeni girişimlerimizde daha diplomatik olmaya gayret etmeliyiz.

Nelerden kaçınmalı?

Aceleci de olsak, kararsız kaldığımız durumlarla karşılaşabiliriz. Ay’ın çok fazla açı içinde olmaması tam olarak hangi yöne doğru ilerleyeceğimiz konusunda bir dağınıklık yaratabilir. Günün ilerleyen saatlerinde karşılıklı konularda ve başkalarını anlama yönünde daha duyarlı olmayı gerektiren koşullar var.

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN

Galaktik ton 7/ Fırtına Bugün bazı dengesizlikler içerebilir. Daha fazla düşünmeye ihtiyacımız olacak. Değişikliklere açık olmalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.