SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

30 Eylül Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji her dönemde insanların ilgi odağı olmayı başarmıştır. Gökyüzü olayları, yıldızlar ve burçlar konusu dün olduğu günümüzde de insanları cezbetmektedir. İşte sizler için keyifle okuyacağınız 30 Eylül hangi burç, özellikleri ve daha fazlasını derledik.

|

30 Eylül hangi burcun günü, özellikleri, bu ve benzeri ilginç konuları bu yazıda okuyacaksınız.

30 Eylül Hangi Burç Oluyor?

Astrolojiye göre burçlar iki ana gruptur. Bunlardan güneş burçları doğum tarihine göre belirlenir. 30 Eylül tarihinde doğmuş insanların burcu ise "Terazi Burcu" dur.

30 Eylül Terazi Burcu Yükseleni Nedir?

Astrolojide ay burcu yani yükselen burç ise daha kişiseldir. Çünkü ancak insanlar doğum saatlerini biliyorlarsa hesaplanabilir.

Terazi Burcu Yorumu ve Özellikleri

Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs' tür. Terazi burcunun elementi hava ve gruba da havadır. Terazi burcunun uğurlu sayısı 6 ve 9 olup uğurlu günü de çarşamba günüdür. Terazi burcu insanı dışa dönüktür. Dost ve arkadaşları ile uzun ve derin sohbetler yapmaktan büyük keyif alırlar. Terazi burcu erkekleri çocukları severler ve genellikle de iyi bir baba olurlar. Terazi burcu insanlarının temel özellikleri:

Terazi burcu insanları akıllıdırlar.

Terazi burçları çekicidirler.

Terazi burcu insanların genellikle fiziksel güzellikleri dikkat çeker.

Terazi burcu insanları diplomatik davranmasını iyi bilirler.

Terazi burcu insanları naziktirler.

Terazi burcu insanları kreatif ve alımlıdırlar.

Terazi burcunun olumsuz özellikleri ise kararsızlığı, alınganlığı, tembelliği, dengesizliği, sık ve çabuk fikir değiştirmesidir, flörtçü ve aldatabilir olmasıdır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.