SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

30 Mart 2021 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Fazla müdahil olmayalım! 30 Mart 2021 Salı burç yorumuna göre bugün neler yapılmalı, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Akrep burcuna ilerleyen Ay bizi duygusal alanda daha girişken, şüpheci ve endişeli kılabilir. Duygusal travma yaratan durumlarla karşılaşabiliriz. Olaylar bizi daha yorucu ve zorlayıcı yönde gelişebilir. Böyle zamanlarda daha soğukkanlı ve kararlı davranmak durumunda kalabiliriz. Karşılıklı güven konusu hassasiyetini korumakta.

Nelerden kaçınmalı? Paylaşımlar, maddi ya da manevi bizi daha fazla meşgul ediyor. Eğer bu konularda bir haksızlık ya da huzur bozucu bir durum yaşıyor isek, biraz daha dengeli ve diplomatik olmaya çalışmalıyız. Sabah saatlerinde mantıklı düşünmek zor olabilir. İletişim, ulaşım ve organizasyonel işlere daha çok dikkat edelim. Aşkta bazı sınırlamalar, gerçekçi olma durumu ile karşı karşıyayız.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 9/Timsah  Öne çıkabiliriz. Bugün harekete geçmek için yeni kararlar alacağız. Ancak bir yandan da karar vermek pek kolay olmayabilir. Duygusal alanda kendimizi reddedilme duygusundan kurtarmaya bakmalıyız. Hayatı olduğu gibi kabullenmek yaratıcılığımızı arttırabilir.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.