SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

30 Nisan İstanbul Yarı Maratonu’na Apple Watch koçluğu

Gerçek bir motivasyon koçu olan Apple Watch yanınızdayken maratonda fark yaratmak hiç zor olamayacak.

|


30 Nisan Pazar günü İstanbul Yarı Maratonu’nda koşacaklar yanlarına Apple Watch’larını almayı unutmasın:)

Mükemmel koşu arkadaşı Apple Watch ilerleme durumunuza ilişkin düzenli güncellemeler sunarak ve başarılarınızdan yararlanarak yeni hedefler edinmeniz için sizi motive ederek koçluk ediyor.
Üstelik motivasyonunuzu korumak için Apple Wacth’unuzda bulunan Aktivite halkalarınızı arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabiliyor veya ilk kimin hedefine ulaşacağını görmek için yarışabiliyorsunuz.

Bunu yaparken arkadaşlarınızın ilerleme durumlarına ilişkin bildirimler alıp teşvik etmek için bildirim ekranından motivasyon mesajları ve eğlenceli 3 boyutlu emojiler dahi gönderebiliyorsunuz :)

iPhone’unuzu yanınızda tutmanıza gerek bile yok…

Apple Watch Series 2, yerleşik GPS sayesinde, yürürken, koşarken veya bisiklete binerken katettiğiniz mesafeyi, hızınızı ve temponuzu hassas biçimde kaydediyor.

GPS sinyalini anında alabildiğinden, vakit kaybetmeden harekete geçebiliyorsunuz.
Ve turunuzu tamamladığınızda iPhone’unuza bakarak, gittiğiniz rotayı ve en hızlı nerede koştuğunuzu haritada görebiliyorsunuz.

“Kalp Atış Hızı Sensörü” sayesinde kalbiniz güvende

Antrenman uygulamasını kullandığınız süre boyunca özel bir sensör sürekli olarak kalp atış hızınızı ölçüyor. İsterseniz bunu diğer önemli ölçümlerle birlikte görebilir ve dahası öne çıkarabilirsiniz.

Apple Watch’un mümkün olan en tutarlı ve en iyi kalp atış hızı okumalarını elde etmesine yardım etmek için bileğinize tam oturduğundan emin olun. Apple Watch bileğe tam oturmalı, ama rahat olmalı.

Maraton sırasında sevdiğiniz müzikler kulağınızda olacak

Apple Watch'u kullanarak iPhone'unuzda müzik dinleyebilir veya iPhone olmadan Apple Watch'ta müziğin keyfini çıkarmak için bir listeyi eşzamanlayabilirsiniz.

Üstelik bunu yaparken Nike’ın koşu antrenmanları için özel hazırladığı Apple Music’teki müzik listelerinden birini dinleyerek motivasyonunuzu canlı tutabilirsiniz.

iPhone’unuz olmadan da Apple Wacth’unuzdan müzik dinleyebilirsiniz

Bluetooth kulaklıkla eşlediğinizde de iPhone'unuz olmadan da Apple Watch'unuzda müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Müzik uygulamasını açın, yukarı kaydırın, ardından kaynak olarak seçmek için Apple Watch'unuza dokunun.
rdından tekrar aşağı kaydırın ve şu seçeneklerden birine dokunun:

Çalınan : Apple Watch'ta o anda çalmakta olan müziği çalın veya duraklatın.
Müziklerim : Bir listeyi Apple Watch'unuzla eşzamanladıktan sonra müziklerinize Albüm, Sanatçı veya Parçalara göre göz atabilirsiniz.

İstanbul Yarı Maratonu’nda harikalar yaratmaya ve çok eğlenmeye hazır olun. Apple Watch hep sizinle olacak :)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.