SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

30 Ocak 2024 Salı burç yorumu - Günlük burç yorumları

Kritik seçimler içindeyiz ! 30 Ocak 2024 Salı burç yorumu

|

Bugün ne yapılabilir? Saat 11:04’ten sonra terazi burcuna ilerleyen ay gün içinde ilişkilerin ve denge gerektiren konuların daha hassas olacağını gösteriyor. Bugün karşımızdaki kişilerin duygu ve düşüncelerini hesaba katarak hareket etmeliyiz. Özellikle kritik durumlar ve tercihler söz konusu olabilir. Bugünlerde ilişkilerimizde pek çok şeyi değiştirmek isteyebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Denge ve adalet gerektiren konulara özellikle dikkat etmek gerekiyor. Akşam 16:00 civarında bizi sınırlayan ve test eden durumlarla karşılaşabiliriz. Özellikle düşüncelerimiz ve yabancılarla ilgili konular nedeniyle sınırlamalar ya da bazı engeller gündeme gelebilir. Bugün öfkemizi kontrol etmeye çalışalım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.