SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

31 Aralık Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji günümüzde oldukça popülerdir. Fakat astroloji sadece günümüzde değil en eski çağlarda bile bu alakayı hep görmüştür. İnsanlar gökyüzü olaylarını gözlemleyip takip etmiş, kayıt altına almışlar. Bugünün Astrolojisi de bu kadim bilgilere dayanmaktadır. İşte, 31 Aralık hangi burç, yükseleni, özellikleri ve çok daha fazlasını sizler için derledik.

|

31 Aralık hangi burcun günü, nitelikleri, elementi ve tüm ayrıntıları bu yazıda bulacaksınız.

31 Aralık Hangi Burç Oluyor?

Astrolojiye göre güneş burcu insanların doğum tarihine göre saptanır. Bu durumda 31 Aralık tarihinde doğanların burcu "Oğlak Burcu"dur.

31 Aralık Oğlak Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burç ise daha kişiye özel ve doğum saati bilinmediği takdirde yükselen burcun tespiti mümkün değildir. Yükselen burç kişilerin doğum saatine göre hesaplanır.

Oğlak Burcu Yorumu ve Özellikleri

Oğlak burcunun yönetici gezegeni Satürn gezegenidir. Oğlak burcu toprak grubu bir burçtur ve öncü burçlardandır. Oğlak burcunun renkleri kahverengi ve koyu yeşildir. Uğurlu sayıları 2 ve 8 olan oğlak burcunun uğurlu günü de cumartesi günüdür. Kehribar ve karaelmas oğlak burcunun taşlarıdır. Oğlak burcu insanı geleneklerine adetlerine bağlıdır. İş hayatında disiplini ve çalışkanlığı ile dikkat çeker. Oğlak burcunun temel özellikleri şunlardır:

Oğlak burcu çalışkan ve güvenilirdir.

Oğlak burcu azimli ve disiplinlidir.

Oğlak burcu sorumluluk sahibi ve tedbirlidir.

Oğlak burcu sabırlı, azla yetinmesini bilen insanlardandır.

Oğlak burcunun olumsuz özellikleri; dik başlılığı, kötümserliği, karamsar oluşu, kindarlığı ve kuşkuculuğudur.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.