SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

31 Mart Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Burç yorumları, ülkemizdeki büyük bir kesim tarafından her hafta düzenli olarak takip edilmekte ve yorumlanmaktadır. Her geçen gün burçlar ve astrolojiye yönelen ilgi artmakta ve bu sayede insanlar burç yorumlarına daha kolay bir şekilde ulaşabilmektedirler. Burç yorumlarında yüksek tahmin eldesi etmek için kişinin öncelikle yükselen burç bilgilerine ve doğum haritasına hakim olması gerekmektedir. Aksi taktirde yapılan tüm yorumlamalar yalnızca bir tahminden ibaret olmaktadır. Ülkemizde her hafta binlerce astrolog gökyüzünün hareketlerini incelemekte ve buna göre burç yorumlamaları yapmaktadır.

|

Burçlar, aynı zamanda karakter ve kişilik anlamında da kişinin analizini yapmak için kullanılmaktadır. Bazı büyük şirketlerin burç yoğunluğuna göre eleman çalıştırdığı bile bilinmektedir.

31 Mart Hangi Burç Oluyor?

31 Mart günü, Koç burcunun takvim günleri içerisinde yer almaktadır. Bu sebepten dolayı 31 Mart günü dünyaya gelen insanların burcu Koç Burcu olmaktadır. Aynı zamanda Koç Burçları, Zodyak'ın ilk burcu olarak da bilinmektedir.

Koç Burcu Yükseleni Nedir?

Astrologlar, burç yorumlarındaki tahminlerini normal burçlarımıza göre değil, yükselen burçlarımıza göre yapmaktadır. Bu neden itibari ile yükselen burcumuzu bilmek, doğu burç yorumlarını okumamıza vesile olacak, hakkımızda çıkan ihtimalleri ve olasılıkları da arttıracaktır. Yükselen burçlar, kişinin doğduğu tam saate göre belirlenmektedir.

Koç Burcu Özellikleri Nelerdir?

Enerjik yapıları ve canlı görünümleri ile tüm ortamlarda tüm gözlerini üstüne çekmeyi başaran koç burçları, aynı zamanda egoist bir burç olarak da bilinmektedir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.