SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

31 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji her devirde insanoğlunun ilgi odağı olmuştur. Arkeolojik kazılardan, tarihi eserlerden ve sayısız efsanelerden bunu anlamak mümkündür. Günümüzde de kişiler burçlarını ve özelliklerini merak etmektedirler. İşte sizler için 31 Mayıs hangi burç günüdür ve burcun özellikleri hakkında bilgileri derledik.

|

31 Mayıs hangi burcun günüdür, burcun yorumu ve çok daha fazlasını bu yazıda bulacaksınız.

31 Mayıs Hangi Burç Oluyor?

Astrolojiye göre 12 güneş burcu vardır. Astroloji burçları iki ana grupta ele alır. İlki güneş burçlarıdır ve insanların doğum tarihlerine göre belirlenir. İkincisi de yükselen burçtur. 31 Mayıs tarihinde dünyaya gelmiş kimselerin burcu "İkizler Burcu" dur.

31 Mayıs İkizler Burcu Yükseleni Nedir?

Astrolojiye göre yükselen burç daha kişiseldir çünkü ancak insanların doğum saatine göre hesap edilebilir. Bu durumda doğum saatinin ve dakikasının bilinmesi halinde yükselen burç hesaplanabilir.

İkizler Burcu Yorumu ve Özellikleri

İkizler burcunun elementi havadır, ikizler burcu hava grubunda yer alır. İkizler burcunun şanslı günü çarşamba günüdür. Şanslı sayıları da 5 ve 9 dur. İkizler burcunun en belirgin niteliği değişkenliğidir. İletişim gezegeni olan Merkür ikizler burcunun yönetici gezegenidir. İkizler burcunun temel özellikleri şunlardır:

İkizler burcu girişken ve enerjik bir yapıya sahiptir.

İkizler burcu konuşma ve etkileme yeteneği olan bir burçtur.

İkizler burcu entelektüel düzeyi yüksek bir burçtur.

İkizler burcunun olumsuz özellikleri ise çabuk vazgeçmesi, sabırsız oluşu, havai yaklaşımı, iki yüzlülüğü, güvenilmez ve huzursuz olmasıdır.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.