SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

4 Ağustos 2021 Çarşamba burç yorumu – Günlük burç yorumları

Düşüncelerimizi toparlayalım! 4 Ağustos 2021 Çarşamba burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Ay İkizler’in üçüncü dekanında ilerlerken, duygularımızı aktarmak pek kolay olmayabilir. Yönümüzü bulmak, isteklerimizi netleştirmek konusunda bazı ikilemler yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde etki altında kaldığımız ya da dikkatsizlikler yaşadığımız durumlar olabilir. Ancak yine de bugün elimizden gelen çabayı göstereceğiz.

Nelerden kaçınmalı? Ay’ın ışığı küçülürken daha çok devam eden işleri toparlamak ya da sona erdirmek daha uygun olabilir. Özellikle günün ilk yarısında hesapta olmayan durumlar yüzünden kendimizi dağınık hissedebiliriz. Neyse ki günün geç saatlerinde düşüncelerimizi daha olumlu sonuçlarla toparlamak mümkün olacak.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 6/Tavşan Verimli olabileceğimiz bir gündeyiz. Sevdiklerimizle bir arada olmak ve başkalarını da beslemek adına çok şey yapabiliriz. İlişkilerimize yeni bir boyut ve hareketlilik getirebiliriz.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.