SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

4 Haziran 2021 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları

4 Haziran 2021 Cuma burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Koç burcunda ilerleyen Ay daha hızlı ve net adımlarla ilerleyebileceğimizi gösteriyor. Yeni fikirlere, isteklere odaklanabiliriz. Merkür geri giderken eski bir düşünce de yeniden önem kazanabilir. Bugün karşılıklı konularda ve beklentilerde biraz daha dengeli ve sabırlı davranalım. Ani bir olay bizi zorunlu olarak karar almaya zorlayabilir.

Nelerden kaçınmalı? Gün boyunca çıkışlarımızda dikkatli olmalıyız. Kimi zaman kontrol edilemeyen bir olay yüzünden öfkelenebiliriz. Böyle zamanlarda aile içinde ve yakın beraberliklerde daha düşünceli olmak gerekebilir. Günün geç saatlerinde de olsa, artan bir hız ve iletişim içindeyiz. Günün dışa dönük bir tempo ile tamamlayabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 10/Geyik İsteklerimizde daha net olabiliriz.  Mayalara göre Geyik günündeyiz. Bu gün burcu hassasiyeti, sanatı, işbirliğini ve cömertliği anlatır. Başkalarına hizmet ve yardım edebileceğimiz bir gündeyiz.  Duygusal alanda daha mutlu ve olumlu ilişkiler geliştirebiliriz.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.