SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

4 Nisan 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Stresli bir gün! 4 Nisan 2022 Pazartesi burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Gökyüzü bu hafta büyük gerilimler sergiliyor. Yarın gerçekleşecek olan Mars ve Satürn birleşimi sert koşullara ve inatlaşmalara işaret etmekte. Bugünlerde güven ve huzur bulmak konusunda zorluklar yaşayabiliriz. Parasal konularda daha sakin ve önlemci düşünmeye çalışalım. Belirli korkular, endişeler bizi olumsuz davranışlara götürebilir.

Nelerden kaçınmalı? Özellikle öğle saatlerinde sabırlı davranmak ve engellerin farkında olmak gerekiyor. Bu saatlerde işler son derece dikkatli olmayı gerektirebilir. Bugün işlerin sıkıştığı, yavaş geliştiği koşullarla karşılaşabiliriz. Kaybetme duygusunun yaratabileceği öfkeye dikkat edilmeli. Yavaş adımlarla ilerlemek daha doğru olacak.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 2/Maymun   Çift durumlara dikkat edelim. Tzolkin’e göre bugün zihinsel açıdan hareketli ve oynak Maymun günündeyiz. Düşüncelerimizi yaratıcı biçimde ortaya koyabiliriz. Zekaya dayanan uğraşlar ve yaratıcılığımızı çeşitlendirebileceğimiz olanaklar açısından güzel bir gündeyiz. Akış içinde kalabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.