SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

4 Temmuz 2022 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Bazı engeller var! 4 Temmuz 2022 Pazartesi burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Ay Başak burcunda büyürken etkin olmaya çalışabilir ve çok şey de başarabiliriz. Ancak belirli engelleri ya da pürüzleri aşmak için çaba gerekecek. Özellikle öğleden sonraki saatlerde ilişkilerin hassas olduğu konularda daha planlı olmamız gerekiyor. Mars’ın konumu bize acele davranmamak gerektiğini anlatıyor.

Nelerden kaçınmalı? Yine de öğleden sonraki saatlerde çok şey yapabiliriz. Duygusal bir hassasiyet gösterdiğimiz koşullar olabilir ve endişelerimizi kontrol etmemiz gerekebilir. Bugün son derecelerde ilerleyen Merkür ve Mars kimi zaman düşüncelerimizde bizi uğraştıran detaylara işaret ediyor olabilir. Göz ardı ettiğimiz durumlar üzerinde yeniden durabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 2/ Rüzgar Karşılıklı konulara özen gösterelim.  Rüzgar günündeyiz. Bugün değişikliklere karşı durmak da oldukça zor. Kararlı şartlar aramaktan yorulabiliriz. Ancak sorumluluklarımızı yerine getirmek için konsantre olmak durumundayız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.