SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

5 Nisan 2021 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Sabah saatleri sıkışık! 5 Nisan 2021 Pazartesi burç yorumuna göre bugün neler yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Günün ilk yarısında Ay Oğlak burcunda ve saat 10:05’ten sonra boşlukta ilerliyor. Bu saatlerde sıkışıklıklar, aksilikler ya da hoşnutsuzluklar gündeme gelebilir. Günün ilk yarısında daha sabırlı ve dengeli olmaya bakmalıyız. Psikolojik açıdan bizi zorlayan, baskılayan durumlarla karşılaşmış olabilir. Saat 16:03’ten itibaren Saka burcuna ilerleyen Ay daha pozitif bir tutum getirecek.

Nelerden kaçınmalı? Günün ilk yarısında kötümserliğe kapılmamalıyız. Bu saatlerde duygusal problemler, ailevi işler ya da yolculuklar sıkıntılı koşullar gösterebilir. Günün geç saatlerinde ise daha fazla diyalog, iletişim ve arkadaşlıkları destekleyen imkanlar bulabiliriz. Bu sayede olaylara daha ümitvar ve akılcı bakabileceğiz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 2/Geyik  İlişkilerimizde daha duyarlıyız.  Bugün Mayalara göre Geyik günündeyiz. Bu gün burcu hassasiyeti, sanatı, işbirliğini ve cömertliği anlatır. Başkalarına hizmet ve yardım edebileceğimiz bir gündeyiz.  Duygusal alanda daha mutlu ve olumlu ilişkiler geliştirebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.