SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

50’nci doğum gününde dövme yaptırdı

Bu yıl 50’nci doğum gününü kutlayan “Barbie”nin en son piyasaya çıkan ürününde çocuklar bebeklerine “dövme” yapabilecek.

|

Barbie’nin üreticisi Mattel tarafından “Totally Stylin” ismiyle piyasaya sürülen yeni Barbie bebekle beraber 40 farklı dövme çıkartması veriliyor. Yetkililer, bu şekilde çocukların kendilerini ifade kabiliyetlerinin ve yaratıcılıklarının artırılmasının hedeflendiğini söyledi. 1999 yılında da Barbie’nin dövmeli bir versiyonu piyasaya sürülmüş, ancak gösterilen tepki üzerine toplatılmıştı. Yetkililer bu kez yeni Barbie’leri piyasadan çekmemekte kararlı olduklarını açıkladı. Yeni Barbie bebekler internet üzerinden 20 sterline (yaklaşık 47 TL) satılıyor.

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.