SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

6 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji insanları cezbeden bir konudur. Gökyüzü olayları, yıldızlar, gezegenler kadimden beri takip edilmiş ve gözlemlenmiştir. Antik çağlarda olduğu gibi günümüzün modern dünyasında da bu merak sürmektedir. İşte keyifle okuyacağınız 6 Ekim hangi burç, yükselen, özellikleri ve çok daha fazlasını sizler için derledik.

|

6 Ekim hangi burcun günü, nitelikleri gibi konu hakkındaki tüm detayları bu yazıda bulacaksınız.

6 Ekim Hangi Burç Oluyor?

Astrolojide temel iki burç vardır. Güneş burcu denilen birinci grup burçlar kişilerin doğum tarihinde göre belirlenir. Bu durumda 6 Ekim tarihinde doğan insanlar "Başak Burcu" olmaktadır

6 Ekim Başak Burcu Yükseleni

Yükselen burç ya da diğer adı ile ay burcu ise daha kişiye özeldir. İnsanların doğum saati biliniyorsa ancak yükselen burçları hesaplanabilir.

Başak Burcu Yorumu ve Özellikleri

Astrolojide 12 güneş burcu mevcuttur. Her bir burcun da bir yönetici gezegeni bulunur. Başak burcunun yönetici gezegeni de Merkür gezegenidir. Bir toprak grubu burcu olan Başak burcunun kıymetli taşları zebercet ve koyu safirdir. Başak burcunun renkleri de yeşil ve sarıdır. Başak burcunun uğurlu sayısı 6 ve uğurlu günü de çarşambadır. Başak burcu insanı ayrıntıları önemser, saygılıdır ve saygı görmek ister. Başak burcu insanlarının temel &o

uml;zellikleri şunlardır:

Başak burcu insanı titiz ve temizliğe düşkündür.

Başak burcu insanları cana yakın ve dost canlısıdır.

Başak burçları analizcidir.

Başak burcu insanlarının olumsuz özellikleri acelecilikleri, işgüzarlıkları, geleneklere aşırı bağlılıklarıdır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.