SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

6 Mayıs 2021 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

Hassasiyetler yüksek! 6 Mayıs 2021 Perşembe burç yorumuna göre bugün neler yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Balık burcunda ilerleyen Ay daha hassas ve bir ölçüde dağınık bir durumda olabileceğimizi anlatıyor. Duygusal açıdan yön bulmakta zorlanabiliriz. Kimi zaman ailemizi ve ilişkilerimizi ilgilendiren konularda duygusal açıdan test edildiğimizi hissedebiliriz. İlişkilerin dönüştürücü yönlerini daha iyi kullanmaya çalışalım.

Nelerden kaçınmalı? Kırılganlık ya da kendine acıma duygusu öne çıkarken, akılcı düşünmemiz pek kolay olmayabilir. Tam olarak ne istediğimizin farkında olmayabiliriz. Kimi zaman uykuda bir durum ya da bizi duygusal açıdan bağlayan koşullar gündeme gelebilir. Yine de öğle saatlerinde yaratıcı yönlerimizi kullanabileceğimiz destekler bulabiliriz. Bu saatleri daha iyi değerlendirmeye bakalım.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 7/ Çakmaktaşı   Daha dikkatli kararlar vermek durumundayız. Ortaklaşa alanda daha fazla düşünmemiz ve uyum sağlamamız gereken koşullarla karşılaşabiliriz. İşbirliği geliştirmeliyiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.