SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

60 saniyede kaşıntıya son veren Atoderm SOS Spray

Cildin kendisinden ilham alarak formüller geliştiren Bioderma, Atoderm kategorisinde yepyeni bir ürünü piyasaya sundu. Atoderm SOS Spray, cilt yapısı, iç ve dış etkenler gibi farklı sebeplerle oluşan kaşıntı hissini 60 saniye gibi kısa bir sürede geçiriyor ve 6 saat boyunca devam eden etki sunuyor!

|

Atoderm SOS Spray, çeşitli sebeplerle ciltte görülen kaşıntı hissini ve kızarıklığı gideriyor, cildi rahatlatıyor ve nemlendiriyor. Kaşınan bölgeye uygulanan ürün 60 saniye içerisinde yatıştırıcı etki sağlarken, 6 saat boyunca etkisini koruyarak kaşıntıyı önlüyor. Formülünde yer alan Skin ReliefTM Teknolojisi ile kaşıntıyı yatıştırırken ve cildin koruyucu bariyerinin yeniden yapılandırılmasını sağlıyor.
Kaşınan bölgeye 20 cm uzaklıktan sıkılarak kullanılan ürün, 360° dönen sprey başlığı sayesinde pratik kullanım sağlıyor, ultra hafif yapısı sayesinde ise el ile yayma gerektirmiyor.

Kaşıntı problemi tekrarlandıkça kaşınan bölgeye istenilen sıklıkta sıkılıyor.

Ürün çanta boyu ve aile boyu olmak üzere 2 farklı formda bulunuyor. Parfüm ve paraben içermez. Kıyafetler üzerinde leke yapmaz. Klinik olarak test edilmiştir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.