SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

7 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji her devirde insanları cezbetmiştir. Gökyüzü olayları, yıldızlar, ay ve güneş eski çağlarda da gözlemlenmiş ve bulgular kayıt altına alınmıştır. Arkeolojik çalışmalar ve eski yazılı eserlerden bu dutum anlaşılmaktadır. Bugün de astroloji aynı gizemini korumaktadır. İşte 7 Ekim hangi burç, yükselen, özellikleri ve çok daha fazlasını sizler için derledik.

|

7 Ekim hangi burcun günüdür, nitelikleri, yorumu ve tüm detayları bu yazıda bulacaksınız.

7 Ekim Hangi Burç Oluyor?

Astrolojide 12 güneş burcu vardır. Güneş burcu insanların doğum tarihine göre saptanır. Bu halde 7 Ekim günü doğan kimselerin güneş burcu da "Terazi Burcu" olacaktır.

7 Ekim Terazi Burcu Yükseleni Nedir?

Astrolojide ikinci ana grup burç ise ay burcudur. Ay burcu ya da yükselen burç ise daha kişiseldir. Yükselen burcun hesaplanabilmesi için kişinin tam ve kesin olarak doğum saati bilinmelidir.

Terazi Burcu Yorumu ve Özellikleri

Her burcun bir yönetici gezegeni vardır. Terazi burcunun yönetici gezegeni ise Venüs gezegenidir. Terazi burcu hava grubu bir burçtur. Terazi burcunun uğurlu sayıları 6 ve 9 olup uğurlu günü çarşambadır. Terazi burçlarının uğurlu taşları da opal ve zümrüttür. Terazi burçları estetik ve sanata düşkündürler. Terazi bur

cunun ana özellikleri şunlardır:

Terazi burçları iyi siyasetçi ve diplomatik insanlardır.

Terazi burçları cazibeli ve çekici kimselerdir.

Terazi burçları kreatif ve alımlıdır.

Terazi burcunun olumsuz yönleri ise tembellikleri, kararsızlıkları, flörtçü oluşları, değişkenlikleri ve hafiflikleridir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.