SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

7 Haziran 2021 Pazartesi burç yorumu – Günlük burç yorumları

Planlar değişebilir! 7 Haziran 2021 Pazartesi burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Haftanın ilk gününde daha esnek olmamızı gerektiren koşullar var. Bugün beklenmedik bir durum  sonucunda, özellikle parasal konularda değişikliklere gitmek zorunda kalabiliriz. Daha yapıcı ve güvende olma gayreti içindeyiz. Ancak sabah erken saatlerde aradığımız desteği bulmak kolay olmayabilir.

Nelerden kaçınmalı? Bugün özellikle sabah saatlerinde daha yavaş ilerlemek ve sorumluluklara dikkat etmek gerekiyor. Duygusal açıdan da kararlı ve sakin olmakta fayda var. Bazı engeller ya da sınırlamalar içinde olabiliriz. Gün boyunca farklı düşünceleri yerine oturtmak ve netleştirmek için çaba sarf edebiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/Köpek   Yeni bir aşamaya ilerleme gücümüz var. Mayalara göre güven vericiliği ve bağlılığı anlatan köpek günündeyiz. Sevdiklerimizle bir arada olmak, ailevi konularla ilgilenmek ya da yakın arkadaşlarımızla beraber olmak için uyumlu bir gün. Cesaret göstereceğimiz konularla da karşılaşabiliriz.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.