SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

7 Temmuz 2022 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

Hızlı davranabiliriz! 7 Temmuz 2022 Perşembe burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? İlk dördün enerjisi altında oldukça etkin ve hızlı davranabiliriz. Bugün ortaklaşa konuları daha dengeli götürmeye çalışalım. Ay yanan yolda ilerlerken, ortak yürütülen işlerde bazı hassasiyetler, güvensizlikler gündeme gelebilir. Yine de sabah saatlerinde uyum yaratabileceğimiz, hoşluklar üretebileceğimiz fırsatlar var.

Nelerden kaçınmalı? Oldukça hızlı bir gündeyiz. İlk dördün koşulları bizi temel atmaya ve eyleme geçmeye yöneltiyor. Böyle zamanlarda hızlı karar vermemiz gerekebilir. Bir beraberlik içinde ya da ailemizi de ilgilendiren konularda çok şey yapma gereği hissedebiliriz. Günün geç saatlerinde ise işleri düzene sokmak daha kolay olacak.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 5/Yılan Sezgilerimizi doğru yönde kullanmaya bakalım.  Bugün derin konular üzerinde durabilir, sezgilerimize güvenebiliriz. Bu burç ruhsal enerjiler, manevi temalarla yakından ilişkilidir. Bugün maddi konular ve manevi açıdan bizi test eden ikilemler arasında kalabiliriz. Duygusal dönüşümlerin dikkat çekebileceği anlaşılıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.