SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

7 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji her çağda insanları cezbetmiştir. Çünkü astroloji ve burçlar kişilerin karakteri, hayatı ve duyguları hakkından fikir vermektedir. Günümüzde de bu ilgi aynen sürmektedir. İşte sizin için 7 Temmuz hangi burcun günüdür, yorumu, özellikleri hakkında bilgileri derledik.

|

7 Temmuz hangi burcun günüdür, bu burç ile ilgili ilginç bilgileri bu yazıda okuyacaksınız.

7 Temmuz Hangi Burç Oluyor?

Astroloji sağlıktan, kişiliğe ve hatta fiziksel özelliklerine kadar kişilere ilham verebilmektedir. Astrolojiye göre 12 güneş burcu mevcuttur. Güneş burcu insanların doğum tarihine göre belirlenir. 7 Temmuz tarihinde doğmuş olan insanların burcu da "Yengeç Burcu" dur.

7 Temmuz Yengeç Burcu Yükseleni Nedir?

Astrolojide ay burcu ya da yükselen burcu olarak tanımlanan burcun hesaplanması ise kişilerin doğum saatine göre mümkündür. Yükselen burç bu nedenle daha kişiseldir.

Yengeç Burcu Yorumu ve Özellikleri

Yengeç burcunun yönetici gezegeni Ay olup elementi de sudur. Yengeç burcunun uğurlu günü pazartesi ve uğurlu sayıları da 3 ve 7dir. Yengeç burcu insanı ev ve aile hayatına pek düşkündür. Hatta en iyi babaların yengeç burcu olduğu söylenir. Yengeç burcunun en temel özellikleri şunlardır:

Yengeç burçlarının ebeveynlik duyguları çok gü&c

cedil;lüdür.

Yengeç burcu beceriklidir.

Yengeç burcu merhametlidir.

Yengeç burcu nazik ve hassastır.

Yengeç burcunun olumsuz özellikleri ise değişken olmaları, zayıf karakterli olmaları, acımaya meyilli olmaları, kendine acımaya meyilli olmaları, sabit olamamak ve kıskanç olmak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.