SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

8 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

İnsanlar her çağda astrolojiye ilgi duymuştur. Astrolojinin cezbedici yönü antik çağlarda olduğu gibi bugün de sürmektedir. Gökyüzü olayları, yıldızlar ve burçlar yüzyıllardır takip edilmekte, gözlemlenmekte ve kayıtlar tutulmaktadır. İşte, 8 Ekim hangi burç, yükselen, özelikleri, yorumu ve çok daha fazlasını sizler için derledik.

|

8 Ekim hangi burcun günü, nitelikleri, yorumu ve konu hakkında tüm detayları bu yazıda bulacaksınız.

8 Ekim Hangi Burç Oluyor?

Astrolojide 12 güneş burcu mevcuttur. Güneş burcu kişilerin doğum tarihine göre belirlenir. Bu örnekte 8 Ekim tarihinde doğmuş olan insanların güneş burcu da "Terazi Burcu" olacaktır.

8 Ekim Terazi Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burç ya da ay burcu ise çok daha kişiye özeldir. Yükselen burcun hesaplanması da kişinin doğum saatine göre yapılır.

Terazi Burcu Yorumu ve Özellikleri

Astrolojide her bir burcun bir de yönetici burcu vardır. Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs'tür. Bir hava grubu burcu olan Terazi burcu aynı zamanda öncü burçlardandır. Terazi burcunun uğurlu sayısı 9 ve 6'dır. Terazi burcunun uğurlu taşları zümrüt ve opal iken uğurlu günü de çarşamba günüdür. Terazi burcu insanları fiziki olarak güzel ve çekicidirler. Terazi kadını cazibesi ile her girdiği ortamda dikkatleri &uu

ml;zerine çeker. Terazi burcunun temel özellikleri şunlardır:

Terazi burçları diplomatik ve nazik kişilerdir.

Terazi burçları akıllı ve kreatiftir.

Terazi burçları sevimli ve romantiktir.

Terazi burcunun olumsuz özellikleri ise flörtçü, alıngan, tembel ve dengesiz olmalarıdır.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.