SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

8 Haziran 2021 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Koşullar sıkışık! 8 Haziran 2021 Salı burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Ay’ın iyice küçüldüğü günlerden geçiyoruz. Güven ve istikrar isteği öne çıkıyor ancak bugün hoş olmayan durumlar, bazı olumsuzluklar hatta şiddet içeren koşullar gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde hayal gücümüzü daha iyi kullanabiliriz. Ancak bugünlerde önemli başlangıçlardan, girişimlerden uzak durmak daha yerinde olacak.

Nelerden kaçınmalı? Böyle zamanlarda bitişler, sonlanmalar daha dikkat çekici olabilir. Şartları aşırı zorlamamak daha doğru olacak. Kimi zaman gizli kalan durumlar, planlar da ortaya çıkabilir. Güvenlik ve para konularına daha fazla özen vermek durumundayız. Ay saat 21:47’den sonra İkizler burcuna ilerliyor olacak.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 1/Maymun    Yeni bir döngü başlamakta. Tzolkin’e göre zihinsel açıdan hareketli ve oynak Maymun günündeyiz. Çok hareketli bir gündeyiz.  Zekaya dayanan uğraşlar ve yaratıcılığımızı çeşitlendirebileceğimiz olanaklar açısından güzel bir gündeyiz. Bugün aynı zamanda yeni şeyleri denemek için de güzel fırsatlar bulabiliriz.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.