SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

8 Temmuz 2022 Cuma burç yorumu – Günlük burç yorumları

Güven kaybı yaşanabilir! 8 Temmuz 2022 Cuma burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün ekstra dikkatli olmakta fayda var. Akrep burcundaki Ay’ın Mars ile karşıtlığı özellikle parasal konularda, başkalarının güvenini aradığımız durumlar içinde bazı hoşnutsuzlukların ya da çatışmaların olabileceğini göstermekte. Bu nedenle artan bir inatlaşma ve zararımıza sonuçlanabilecek durumlar içinde olabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Sabah ve öğle saatlerinde artan bir gerginlik olabilir. Eğer bu saatlerde yolculuk yapıyor isek biraz daha önlemci ve sakin olmaya bakalım. Maddi konularda, aşkta kıskançlıklar ya da inatlaşmalar yüzünden huzursuz durumlar gündeme gelebilir. Günün geç saatlerinde sezgilerimizden daha kolay yararlanabiliriz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 6/Baykuş Endişelerimizi doğru yönetelim. Bu gün burcu ciddiyet, kendi çevremizi etkin bir şekilde kontrol etme arzusu ile ilgilidir. Sezgilerimizden yararlanabileceğimiz koşullar var. Ancak otorite ile ilgili konularda daha pozitif olmanın yollarını aramalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.