SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

9 Ekim Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

Astroloji insanlar için her çağda gizemini korumuştur. Gökyüzü olayları, yıldızlar, ay ve güneş ip edilmiş, gözlemlenmiş ve çıkarımlar kayıt altına alınmıştır. Astroloji binlerce yıldan beri süregelen kadim bilgilerin halen de güncelliğini koruduğu şaşırtıcı bir alandır. İşte keyifle okuyacağınız 9 Ekim hangi burç, yükselen, özellikleri ve detaylarını derledik.

|

9 Ekim tarihinde dünyaya gelen kişiler terazi burcu olurlar. Terazi burçlarının ise kendilerine has bazı özellikleri bulunmaktadır.

9 Ekim Hangi Burç Oluyor?

Astrolojide güneş burçları 12 adettir. Güneş burçları kişilerin doğum tarihine göre belirlenir. Bu halde 9 Ekim tarihinde doğan insanların burcu da "Terazi Burcu" olacaktır.

9 Ekim Terazi Burcu Yükseleni Nedir?

Yükselen burç veya ay burcu ise kişiye özeldir. Kişinin doğduğu zamanın tam olarak bilinmesi şarttır. Doğum saati tam bir kesinlikle biliniyorsa ancak yükselen burç da hesaplanabilir.

Terazi Burcu Yorumu ve Özellikleri

Astrolojide her bir güneş burcunun aynı zamanda bir yönetici gezegeni bulunur. Terazi burcunun yönetici gezegeni de Venüs'tür. Terazi burcu hava grubu bir burç olup öncü denilen burçlardandır. Terazi burcunun uğurlu günü çarşambadır. Terazi burçlarının uğurlu sayıları da 6 ve p sayılarıdır. Bu burcun uğurlu taşları da opal ve zümrüttür. Terazi burcunun renkleri lila ve mavidir. Terazi burcunun temel bazı özellikleri ise şunlardır:

Terazi burçları uyumlu insanlardır.

Terazi burçları diplomatik ve iyi siyasetçidirler.

Terazi burçları alımlı ve kreatif insanlardır.

Terazi burçlarının olumsuz özellikleri ise flörtçü olmaları, değişkenlikleri, dengesiz ve kararsız olmaları, alıngan, hafiflik ve tembellikleridir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.