SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

9 Haziran 2022 Perşembe burç yorumu – Günlük burç yorumları

Kışkırtıcı durumlar var! 9 Haziran 2022 Perşembe burç yorumuna göre bugün ne yapılabilir, nelerden kaçınmalı?

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün karşıtlık ve denge içeren konularda iki kere düşünmeli ve başkalarından gelebilecek tepkilere karşı daha özenli davranmalıyız. Terazi burcundaki Ay aşkta ve duygusal alanda etkiye açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ancak özellikle öğleden sonraki saatlerde dengemiz kolayca bozulabilir, kopmalar ve ayrılıklar gündeme gelebilir.

Nelerden kaçınmalı? Gün boyunca ilişkilerimizi ve beklentilerimizi daha sakin ve adil bir tutumla yönetmeye çalışmalıyız. Küçük bir tartışma daha büyük huzursuzluklara yol açabilir. Kışkırtıcı durumlar yüzünden dengemizi kaybetmemeliyiz. Haksızlıklar yüzünden kolayca öfkelenebiliriz. Sözlerimize dikkat etmeliyiz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 3/ Hareket  İletişim açısından hızlı bir gündeyiz. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Hareket ya da diğer adıyla Dünya günündeyiz. Her şeyin daha dengeli ve kararlı olmasını istesek de ortaya çıkan değişiklikler yüzünden daha esnek olabilmeyi öğrenmek durumundayız. Bizi daha ötelere götürebilecek olanaklar keşfedebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.