SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

9 Mart 2021 Salı burç yorumu – Günlük burç yorumları

Kendimize çeki düzen verebiliriz! 9 Mart 2021 Salı burç yorumuna göre bugün neler yapılabilir, nelere dikkat etmeli?

|

Bugün ne yapılabilir? Ay’ın ışığı iyice kapanırken kendimizi çok fazla şanslı bulamasak da bazı düzeltmeler ve eksikleri tamamlama yerinde olacak. Sabah 10:40’tan sonra daha yeni bir düşünce ve olasılıkla hareket edebiliriz. Saka burcuna ilerleyen Ay içerisinde grupların, sosyal ya teknik konuların olduğu alanları daha ciddiye alabileceğimizi anlatıyor.

Nelerden kaçınmalı? Bugün şansımızı aşırı zorlamamakta fayda var. Ay Satürn’e doğru ilerlerken kurallara, disiplin ve düzene daha çok uymak durumundayız. Agresif tutumlar zarar verebilir. Sakin kalmaya bakalım. Bugün aynı zamanda Venüs’ün konumu aşkta ve genel olarak ilişkilerimizde bizi kritik sonuçlara götürebilecek adımlara da işaret edebilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 1/Yönetici  Yeni bir trekana dönemi başlıyor. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Yönetici günündeyiz. İdealize ettiğimiz konular öne çıkarken, bağımsız hareket etmek arzusu önem kazanmakta. Kendimizle ilgili yüksek beklentiler ve çok gerçekçi olmayan değerlendirmelerden uzak duralım.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.