SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

9 Mayıs Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu

İnsanlar her devirde astrolojiye, yıldızlara ve burçlara merak duymuşlardır. Bu durum günümüzde de aynen sürmektedir. 9 Mayıs hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? 9 Mayıs hangi burçtur, bu burç hakkında bilgileri sizler için derledik.

|

9 Mayıs hangi burçtur bu burç hakkında ayrıntılı ve ilginç bilgileri bu yazıda okuyacaksınız.

9 Mayıs Hangi Burç Oluyor?

Astrolojiye göre güneş burçları 12 adettir. Bu burçların saptanmasında insanların doğum tarihi baz alınır. Yani insanların doğdukları tarih onların güneş burcunu belirleyen unsurdur. 9 Mayıs tarihinde doğanların burcu ise "Boğa Burcu" dur.

9 Mayıs Boğa Burcu Yükseleni Nedir?

Astrolojiye göre yükselen burç kişiseldir. Çünkü yükselen burç kişilerin doğum saatlerine göre hesap edilir. Yani bir insanın yükselen burcunun hesaplanabilmesi doğum saatinin kesin ve tam olarak bilinmesi ile mümkün olabilir. Yükselen burç hesaplaması için doğum saatinin biliniyor olması bir zorunluluktur.

Boğa Burcu Yorumu ve Özellikleri

Boğa burcu insanlarının belirgin fiziksel özellikleri onların göreceli olarak yapılı ve genellikle de açık tenli olmalarıdır. Boğa burcu insanları aile hayatına düşkün insanlardır. Aile ve eş onlar için özel bir anlam ifade etmektedir. Hayatta para kazanmak için yaşarlar ve bunda da genellikle başarılı olurlar. Boğa burcunun temel özellikleri ise bu burçların sıcakkanlı, sevecen, dürüst, arkadaş canlısı ve tahammülü olmalarıdır. Olumsuz özellikleri ise alınganlıkları, tembellikleri, kendini beğenmişlikleridir.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.