SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Aceleci olmayalım

Bugün sabah saatlerinde İkizler burcunda ilerleyen Ay Mars ile birleşirken aceleci olmamaya dikkat edelim.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün sabah saatlerinde İkizler burcunda ilerleyen Ay Mars ile birleşirken aceleci olmamaya dikkat edelim. Gün boyunca hızlı bir tempo içindeyiz. Çabuk karar alarak ilerlemek isteyebiliriz. Ancak sabah saatlerinde tatsız durumlar, tartışmalar gündeme gelebilir. Yine de gün boyunca sezgilerimizin de yardımı ile ortak sonuçlara ulaşabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Bugünlerde özellikle iş hayatında daha planlı düşünmek ve işleri aceleye getirmemek gerekiyor. Mesleki alanda, otorite figürleri ile ilgili olabilecek istekler ya da başvurular için iyi hazırlanmalı ve işleri şansa bırakmamalısınız. Bugün çok fazla konuşma hatta dedikodular da gündeme gelerek çift durumlara yol açabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.